Cautare

2920 de rezultate pentru "numere telefon internet" (3.96 secunde)
Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: ... Inscrieri la telefon: 0723.23.12.12 sau la [email protected].
Un telefon mobil modern poate fi localizat prin doua sisteme: ... in aces caz localizarea se face prin medosa triangulatiei, prin calcularea distantgelor de la telefon la mai multe antene terestre, precizia fiind de circa 5 metri);
IPOTEZE DESPRE POSIBILE CAUZE ALE TUMORILOR CEREBRARE FOLOSIREA UNUI TELEFON MOBIL Folosirea unui telefon mobil creste riscul de cancer cerebral.
"Am combinat cunostintele mele, ale lui Vlad in domeniul turismului, noi fiind ghizi de meserie, cu cunostintele de expert contabil ale Madalinei, cu cele in domeniul programarii pe internet ale lui Mihaita si ale Danei, si sa nu uitam de Elena, care este experta in vanzari. ... Numere de telefon:
Folosind aceasta tehnologie, tranzactiile, procesele desfasurate pe servere, traficul de internet, logarile la sistem pot fi analizate pentru a gasi modalitati de functionare anormale.
Extinzand cercetarile s-a stabilit ca in doua imobile situate in Bucuresti, functionau "dispecerate" de preluare a comenzilor telefonice prin care se solicitau servicii de natura sexuala contra cost, pe numere de telefon postate pe site-uri de internet cat si prin mass-media.
Romanul adora sa vorbeasca la telefon.
În aceeasi zi, când s-a încercat folosirea codurilor de reîncarcare s-a constatat ca acestea fusesera deja utilizate, iar la BCR femeia a aflat ca totul nu este decât o înselatorie.Barbatul a indicat numarul de telefon de pe care a fost sunata sotia sa, însa ieri, când am încercat sa aflam cine ofera aceste „promotii“, am aflat ca acel numar este alocat, dar nefolosit.Atacuri de tip „phishing“ la clientii OrangeSituatia povestita de craiovean nu este singulara, în ultimul timp fiind înregistrate o multime de cazuri de fraudare a utilizatorilor de cartele reîncarcabile.
Ziua lansarii mult-controversatului telefon mobil se apropie. ... iPhone este, cu siguranta, cel mai controversat telefon mobil, fiind amanat de cateva ori. ... Totusi, imagini ale telefonului fusesera scapate pe Internet si inaintea prezentarii oficiale, iar speculatiile privind un eventual telefon Apple aparusera cu cativa ani in urma.
Samsung a dezvaluit ultimul sau model de telefon touch-screen destinat pietei "de lux" deschise de Apple I-Phone. Touch Ultra este un telefon de tip "slide" cu un display OLED de 2,8 inch, avand rezolutia de 240x400 pixeli.
Dovada ca, potrivit GfK Omnibus, 82% dintre romanii care detin un telefon mobil declara ca au cumparat acest gadget nou.
Virusul se instaleaza imediat daca pagina este deschisa prin intermediul Internet Explorer 6 (SP2), iar sistemul antivirus nu este la zi. ... De data aceasta, www.google.com nu este o pagina de internet, ci un fisier executabil, cu extensia ".com".
Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) publica pe Internet actele firmelor in stare de insolventa. ... Oricine este interesat de informatiile despre firmele insolvente pentru prevenirea eventualelor prejudicii provocate de neluarea la cunostinta a acestora poate accesa buletinul gratis pe Internet.
Mai grav este ca nici o institutie a statului nu a fost capabila sa numere toate darile puse în cârca românului.
Din ce in ce mai multi raufacatori incearca sa-si pacaleasca victimele cu ajutorul internetului, pentru a obtine date personale si numere de conturi bancare, potrivit unui nou sondaj, publicat ieri. ... Fiecare mesaj poate ajunge la mii sau chiar sute de mii de utilizatori de internet.
Continut - Cum vezi daca ai fost blocat pe Facebook - Cauta profilul utilizatorului pe Internet - Verifica ID-ul de utilizator - Verifica Messenger - Verifica etichetele - Verifica jocurile - Cere ajutorul unui prieten - Contacteaza persoana pe Facebook Cum vezi daca ai fost blocat pe Facebook Inainte de a va debloca pe Facebook, trebuie sa va asigurati ca ati fost blocat de utilizatorul suspect.
MAE recomanda cetatenilor romani care doresc sa tranziteze Franta sa se informeze la numarul de telefon verde pus la dispozitie de Prefectura din Savoie (08 11 00 06 73) sau sa verifice starea vremii si a drumurilor pe site-ul Vigilance.meteofrance.com.
Poti sa faci un site al colegilor, sa faci sa fie gasit usor la cautari si daca un coleg va cauta pe Internet numele lui va gasi site-ul tau si va intra in legatura cu voi. ... adresa, telefon, email, adresa de messenger.
Cand cautam cate un circuit electronic in fiecare telefon de acasa? ... El a spus ca masura se va aplica oricaror forme de comunicatii electronice, de la SMS-uri la telefonie pe suport de Internet.
Raiffeisen Bank este din nou victima unor atacuri pe internet. ... Expeditorii e-mail-urilor cu pricina au copiat întocmai sigla si inscriptiile bancii, ba chiar afiseaza numerele reale de telefon ale Raiffeisen, respectiv adresa de e-mail a serviciilor on line.
google-analytics.com